Dyslextiskt Kebabstuk

Nyhetsbrev från festkommitten

Det sista 140 års brevet

Vi är så glada. I vårt tycke så blev det en kanonfest. Vänner från hela landet, England, Skottland och från olika tidsepoker i  vårt liv kom. Några kunde inte komma men skickade presenter. Tusen tack till er alla. Många av er ser vi inte så ofta men det känns ändå som att man tar vid där man slutar!

Det finns en massa bilder från kalaset som äldsta grabben Anders har tagit och photos de hittar du här . Om det är någon som har en bild av Maria när hon sjunger för oss så skulle vi gärna vilja ha den.

Insamlingen till Afghanska flickor uppfyllde vi med råge och det känns  extra kul att kalaset kunde skicka några tjejer till skola. Här är resultatet och för att förbättra resultatet så utlyser jag Svea rikes Snigel race bana på auktion. Högstbjudande får hämta på plats i Malmö eller invänta sommarturnén. Tvivelaktigt om man kan ha några spännande lopp i Koskullskulle.  Ni skickar ert bud till  sandvall140@gmail.com sedan meddelar jag vinnaren att den är vinnare och förväntar mig att den sätter in pengarna

Med detta så avslutar vi 140 kalaset och tycker att det var jättekul att ni alla bidrog till att göra festen så trevlig

Hälsningar

Kerstin å Sten  och Maria som sörjer över att festen är slut!

Från kalas till event

Kära vännerDenna fest har nu tagit ett stort steg framåt och har utvecklats till ett Event. Det blir inget gammaldags 140 års kalas utan ett 140 års event, så har ni inte varit på ett event tidigare så är det nu premiär.Formuleringarna runt efterättseventet har spritt en viss förvirring. Det finns en basefterrätt, men eftersom efterrätsvärlden är mycket större än basutbudet så tänkte vi att de som vill kunde bjuda på smakprover på sin älsklingsrätt.

Kerstin och Stens 140 års kalas.

sten och kerstinEn kort repetition.
 Festen går av stapeln den 31/5.
Platsen Ungdommenshus, Norra Skolgatan 10  Karta till festlokal och några hotell.
 Ni är välkomna in kl 18:00.Många undrar vad vi vill ha i 140 års present. . Vi har startat en penning insamling för utbildning i Afghanistan. Det tycker vi är en värdig 140 års present.  Du donerar din present här

Prenumerera på Nyhetsbrev från festkommitten