Dyslextiskt Kebabstuk

Min bok om Taxen & Oskar + herr Strindberg äventyr

Sten Sandvall

Hejsan

Detta är det första nyhetsbrev om boken Taxen & Oskar + herr Strindberg. Det finns några kapitel publicerade på boken.stensandvall.se
Boken för en pendlande tillvaro mellan att bli utgiven av ett förlag eller en självpublicering. Självpublicering verkar riktigt spännande. I princip får du fixa till allt själv och det är ju inte alltid så lätt. Misstänker att bekanta kommer att bli ganska less på alla försäljnings försök, men det får dom ta för att inte missa Oskar Bengtsson världs omspännande äventyr med herr Strindberg och andra figurer.

Ett utdrag ur boken som har anknytning till dagen diskussioner
” Tjorvet med att någon ständigt övervakade oss var ett problem, dels att någon var inne och rotade i datorerna. Dels att dom läste alla mail. Vore jag världsledande tillverkare av operativsystem och fick stora skattelättnader för min export av mitt land.  Om då mitt land, som möjliggjorde att jag kunde bli världsledande, står inför en historisk kris, där terrorismen har förkunnats vara ett större hot mot nationen än fattigdom, arbetslöshet, urusla skolor och skurkaktiga direktörer. Skulle jag då tveka en sekund till att lämna mitt bidrag till kriget mot terrorism? Skulle jag neka nationens säkerhetstjänst att få en liten privat ingång till operativsystemet ? En ingång som möjliggör att staten kunde oskadliggöra en blivande terrorism innan den ens börjat tjänstgöra. Skulle jag inte se det som en väntjänst till min nation som stöttar mig i vått och torrt?

Att hjälpa nationen med en sådan liten bagatell är en självklarhet. Eftersom vi de amerikanska medborgare har, med all rätt har fått tumma på vår integritet i kampen mot terrorismen. Varför skulle inte alla användare av vårt operativsystem bidra till våra barns säkerhet och framtid? Som avknoppning kommer alla barns framtid i världen bli bättre.”

Det är kul att du är intressead av att följa bokens öde.
Sten Sandvall