Dyslextiskt Kebabstuk

Det sista 140 års brevet

Sten Sandvall

Vi är så glada. I vårt tycke så blev det en kanonfest. Vänner från hela landet, England, Skottland och från olika tidsepoker i  vårt liv kom. Några kunde inte komma men skickade presenter. Tusen tack till er alla. Många av er ser vi inte så ofta men det känns ändå som att man tar vid där man slutar!

Det finns en massa bilder från kalaset som äldsta grabben Anders har tagit och photos de hittar du här . Om det är någon som har en bild av Maria när hon sjunger för oss så skulle vi gärna vilja ha den.

Insamlingen till Afghanska flickor uppfyllde vi med råge och det känns  extra kul att kalaset kunde skicka några tjejer till skola. Här är resultatet och för att förbättra resultatet så utlyser jag Svea rikes Snigel race bana på auktion. Högstbjudande får hämta på plats i Malmö eller invänta sommarturnén. Tvivelaktigt om man kan ha några spännande lopp i Koskullskulle.  Ni skickar ert bud till  sandvall140@gmail.com sedan meddelar jag vinnaren att den är vinnare och förväntar mig att den sätter in pengarna

Med detta så avslutar vi 140 kalaset och tycker att det var jättekul att ni alla bidrog till att göra festen så trevlig

Hälsningar

Kerstin å Sten  och Maria som sörjer över att festen är slut!